Шарен дом за Велигден – Ikea Limited Edition

picmonkey-collage33-1000x500

Икеа носи пролетни бои и Велигденски мотиви во нашите домови . Ограничената серија производи за домот „PÅSKYNDA“ внесува свежа пролетна атмосфера.

Послужавници, садови,  перници, чаши, престилки, кујнски крпи, чаши и салфетки во духот на Велигден,совршено ќе се вклопат во сечиј дом.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *