Neopixel: шал кој ја мери температурата на воздухот

zvcmarif0hi3wmk5lyfp

Шал Неопиксел нема функција не е моден додаток кој служи да не стопли во зимските денови, тој исто така ја мери температурата на воздухот. Тој содржи масивен дигитален термометар со LED диоди кои ја покажуваат моменталната надворешна температура.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *