ФОТО: Селска куќа на британски начин

132871341-540x320

Шармантната куќа се наоѓа во селото Рила Мил, во британската грофија Корнвал.

Колиба 2

Екстериерот наликува на колиба од бајките благодарение на богатата цветна градина.

Колиба 3

Оригиналните дрвени подови, отворените греди од четирите страни ја прават дневната соба неодолива. Белиот камен ѕид и печката на дрва, како и салонскиот стол ја дополнуваат романтичната слика.

Колиба 4

Кујната изгледа како од бајката за Снежана, со ретро апарати и прозорец над мијалникот.

Колиба 5

На катот се наоѓаат три спални соби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *