Сеирџиска среда #37

7gUXyRz

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате триесет и седмото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискаааа

Најдобрата маска во историјата на човештвото

Кога и покрај сите напори животот е суров кон тебе…

Не, фала

Што си правиш?

Бројките не лажат

Камуфлажа

Зошто докторите и онака не можат да помогнат

Ладич

Соодветно…

О, Боже!

Да се знае кој е мажот во куќа

Не постои лошо време за гитарско соло

Уште еден невозможен стандард за жените

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *