Сеирџиска среда #55

heheheaster-7

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате новото издание на „Сеирџиска среда“.

Среда :/

smarch-2

Сеирџиска среда!

heheheaster-3

smarch-6

Хаха, ве зезнав!

smarch-4

Најмалата фото-бомба

smarch-10

Знае некој што птица е ова?

smarch-6

Конечно некој се сети да го направи ова!

smarch-13

Бебето со совршена коса!

smarch-16

Не се закачај со оваа птица

smarch-13

Генијално решено!

heheheaster-17

Камионот што го украде сонцето

heheheaster-2

Кога и оваа мачка сака да ти каже нешто

heheheaster-7

Постојат два вида на кучиња

heheheaster-7

И само еден вид мачки

heheheaster-12

Хорор пециво

heheheaster-5 (1)

До следната недела…

heheheaster-1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *