Сеирџиска среда #54

blustery-12

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате новото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискааа!

blustery-6

Барем е сакана…

blustery-10

Ајде авиончеее…

blustery-9

ААААААА

blustery-2

Кога ќе ти се расипе мачката…

blustery-11

Кога не можеш, а да не позираш…

blustery-12

Пајка(нска)

blustery-9 (1)

Доцни на шумскиот состанок

blustery-6

За мене со повеќе куки…

15b637ff371130ae8b48b18190caac30ada65d0af456027fd29a049cda7f9ab3

До следната седмица

blustery-8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *