Сеирџиска среда #53

smarch

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

 

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате новото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискааа!

lousy-smarch-weather-13

Кога немаш соодветни свеќички, импровизирај!

lousy-smarch-weather-10

Знаеш дека денот нема да биде добар кога…

lousy-smarch-weather-9

Кога сакаш да искулираш, но живееш во реклама на Топшоп

lousy-smarch-weather-3

lousy-smarch-weather-7

lousy-smarch-weather-4

lousy-smarch-weather-5

lousy-smarch-weather-2

Сакам да и се заблагодарам на Академијата

lousy-smarch-weather-16

Карма

lousy-smarch-weather-9

¯\_(ツ)_/¯

lousy-smarch-weather-11

Најдоброто ременче на светот

lousy-smarch-weather-13

Да не ми го видел некој морковчето?

lousy-smarch-weather-15

Импресивна и загрижувачка посветеност 

wheekend-1

Изненадувањеее!

wheeeekend-1

Како да го натераш кучето да гледа во камера

lousy-smarch-weather-15 (1)

До следната седмица…

lousy-smarch-weather-12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *