Сеирџиска среда #52

friyay-15

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате новото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискаааа!

friyay-4

Види, делфин!

friyay-8

Некогаш и сега

friyay-25

На кого му стои подобро?

friyay-15

Почитувај ги сообраќајните знаци

friyay-9

Калкулации…

friyay-7

Кога ќе  слушнеш дека доаѓаат твоите

friyay-6

Кога ќе те фатат на дело…

friyay-10

Најлоша боенка

friyay-17

О_о

url-5e6beaa7d3818cc4aba5d4eeec97d347

Балансирање

url-f27aa0e21b5b83949bdc132d9fb7d2fa

b32959c78bc1a0f249a86fc64b04bdd17bdc62c6dbab43b08055cf2919c7fc3c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *