Сеирџиска среда #48

shirktacular-19

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате четириесет и осмото издание на „Сеирџиска среда“.

Среда!

shirktacular-2

Поминувааааам

shirktacular-1

Забар за сиромашни

shirktacular-3

Прва награда за ефикасност

shirktacular-2

:)

shirktacular-6 (1)

😀

shirktacular-20

Не се гледа пикадо во друштво на кучиња

shirktacular-5

Знаеш дека си во опасна населба кога…

shirktacular-14

…и кога…

shirktacular-16

Кога ќе ти исчезне храната…

shirktacular-7

Остај ми ги парите

shirktacular-4

Чекај да се пребројам…

shirktacular-6

Карма

shirktacular-21

Еве јас ќе ти помогнам

shirktacular-8

До следната седмица

shirktacular-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *