Сеирџиска среда #47

happy-new-year-yall-4

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате четириесет и седмото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискааааа

happy-new-year-yall-1

Него очекувавте ова

happy-new-year-yall-2

Ни ова…

happy-new-year-yall-4

А ни ова…

happy-new-year-yall-5

Како да си ги смириш живците во гужва

happy-new-year-yall-5

Верувај ми!

happy-new-year-yall-15

И одеднаш…

happy-new-year-yall-16

Ова нека ви биде лекција

happy-new-year-yall-3

Без коментар

happy-new-year-yall-14

Нова година во Манчестер

happy-new-year-yall-2

Ја заборавивте лекцијата?

happy-new-year-yall-11

Најдобрата фото-бомба за 2015

happy-new-year-yall-1

На бананата има банана

happy-new-year-yall-10

Кога си на диета, а другарите нарачуваат пица

happy-new-year-yall-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *