Сеирџиска среда #46

be354b88fdbac0bc0d04e511245cbba103e808463d57a6d3ac3c06bfe9a43fe4

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате четириесет и шесттото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискаааа!

shirkattack-8

Кога веќе сите прават така…

kok

Кутар Леонардо

shirkattack-6

Најголемата дилема за 2015

shirkattack-14

Коктелче

fkfk

Вистински другар

shirkattack-5

Viva la revolución

shirkattack-16

Победа!

156911fc4e3158136e4e306aa3f3669a6e50c16be6b2bbe6ac9686c06b73be16

Уметност=папучи

be354b88fdbac0bc0d04e511245cbba103e808463d57a6d3ac3c06bfe9a43fe4

Кога ќе се вратиш од маникир

aGAIo01

Пост-празнично расположение

3jxqrKP

Ви стигна писмо

N2j4MKc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *