Сеирџиска среда #40

daily_picdump_1978_640_18

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате четириесеттото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискааааа

ПУФ!

Еве, седни си…

Изгледа дека мајсторот си заборави нешто

Понекогаш мора да се импровизира

Задоцнета реакција 1

Задоцнета реакција 2

Карате

Внимателни корисници:

11228512_927487807344541_4100129736717974631_n

Прости ми

Ова куче не му е најдобар пријател на човекот

Пред избори се ветува сешто

Кога на испит ќе ти се падне единственото прашање што не си го научил

Загарантирани лајкови

Си успеал во животот кога…

До следната седмица…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *