Сеирџиска среда #36

db74181baf4566928bb2a17bc232d9b668751ddce46a86bee03bf9434a72c14c

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате триесет и шестото издание на „Сеирџиска среда“.

Јеее, нова сеирџиска!

Занимација за цел ден

Опамети се!

И ти опамети се!

Се вика Понд…

Не се замарам со балони

Поетска правда

:O

Кога ниту една кампања нема ефект…

Кога претседателот го има „тоа“ во себе

Што се маваш мори

Кога ќе му кажеш на фризерот малку да те скрати…

„Суптилно“

Брејкинг Њуз

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *