Сеирџиска среда #35

10004010_672240716168154_796791352_n

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате триесет и четвртото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџиска…

Време е за освежување

Време е за освежување 2

Дете vs пињата

АААА КРАСТАВИЦИ!

Ќе му каже ли некој на што му личи брадата…

Извадете ме од тука!

Двојна среќа

50 нијанси на Русија

Сликањеее

Скршена вазна за 3…2…1…

Коњска јога

Докажи ми…

Кога ќе се дотераш за искачање, а цело друштво ти откажува

Келнерските проблеми на Каролина

Бугарско издание на Arctic Monkeys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *