Сеирџиска среда #34

aApOyZE_700b

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате триесет и четвртото издание на „Сеирџиска среда“

1. Сеирџиска!

Кога ќе чуеш дека те оговараат

Гатанка

Кога ќе те прашаат како се живее во Македонија

Кога ќе извадиш мастики во друштво…

Сосема нова димензија на селфи во WC

Знам за кој ќе гласам во 2060

О не! Банани!

Соземи се Бери!

Бу!

S, M, L

Радост!

Секогаш!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *