Сеирџиска среда #32

093896d244f68f02d83eec98e95a634e1df69df7965267b15db3b19094f658d2

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате триесет и второт издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџискааааа!

Измама!

Како да не си ја изгубиш желката

Пау пау

<3

Зошто е добро да се има мачка

И вакви се продаваат…

Кога ќе отидеш предалеку со селфито…

Снуп Дог на закуска по успешно снимениот спот со Љупка Стевиќ

Полековито амин…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *