Сеирџиска среда #29

morning_picdump_806_640_23

Многумина велат дека понеделникот е најздодевниот ден во неделата. Но, според нашата логика, овој факт е неточен, бидејќи за разлика од понеделник кога сте свежи и одморени, среда е денот кога вашите нерви се при крај, а викендот сè уште изгледа далеку.

За да ви го подобриме расположението, како секоја среда така и оваа, ги собравме сите глупости од изминатата недела на едно место.

Го гледате дваесет и деветтото издание на „Сеирџиска среда“.

Сеирџиска?

Сеирџискааа!

Ова е Шрек – овцата одметник која 6 години избегнувала стрижење

Време е работите да ескалираат…

Жена-шофер

Like a boss!

Генијално!

Во сите домови ширум светот постои една ваква фиока

На дело…

Ѕе и на тебе!

She said YES!

У гужва сум ќе те барам

Симбол на богатство кај гулабите

O-o O-O o-O o-o

Нека престане!

Оти ми држит место…

Отсега со нов вкус…

…и персонално

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *