Саксии за цвеќиња кои ќе ве поттикнат да го украсите целиот дом

creative-flower-planters-201__880

Не би било премногу ако се каже дека зеленилото во домот не само што го краси ентериерот, туку и навистина успешно го намалува стресот и го прочистува воздухот. Со убави саксии како овие од галеријата подолу, можете да направите вашиот дом да изгледа како парче уметност. Покрај сите естетски и еколошки причини кои би ве поттикнале да го збогатите вашиот дом со цвеќиња, овие кул дизајни на саксии претставуваат само причина плус.

Jellyfish Air Planter

Shape-Shifting ‘Origami’ Pots That Grow Together With Your Plants

Shape-Shifting ‘Origami’ Pots That Grow Together With Your Plants

Japanese Moss Planters

Self Watering Animal Planter

Rainy Pot

One Pot, Two Lives

Vertical Garden Planter

Book Planter

Robot Succulent Planter

Micro Planter Chess Set

Moss Clock

Mermaid Planter

Ienami House Planters

Whale Planter

Hands Planter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *