Руските убавици во изминатите 100 години

top

YouTube каналот „Cut“ во своето најново видео го претстави своето видување за руската убавина во текот на последните 100 години.

После Мексико, Филипини, Кореја, Иран и САД, беше прикажан и начинот на кој жените се разубавувале ширум Москва, Санкт Петерсбурк и Волгоград.

Моделот Ања Зaјтсева и цел тим на стилисти и фризери одлучија да направат совршен визуелен приказ на еден век во кој убавината била претставувана на најразлични начини во крајниот исток на Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *