Руски детски игралишта за доживотни трауми

russian-playground-1000x500

Оние кои читале руска фантастика и самите може да потврдат колку морничавост има во тие редови проза. 

Мислите дека Фреди Кругер е најстрашното нешто што сте го виделе? Имате уште многу да научите, а ако морничавоста ви е пријатна и уживате во неа, можеби е вистински момент да видите како изгледат некои руски детски игралишта.

Не е дека тие сакаат да ги плашат најмалите, но нам ни се чини дека овие скулптури наместо да забавуваат, се поставени да заплашуваат, а доколку некој се најде во некое од игралиштава навечер, сигурни сме дека ќе остане вечно истрауматизиран.

26-660x879

110-660x663

45-660x495

35-660x663

61-660x495

54-660x663

72-660x495

85-660x495

102-660x500

92-660x495

112-660x495

121-660x495

172-660x663

131-660x495

141-660x663

161-660x887

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *