Ретки фотографии од животот на Тито

titoturizam-749x580

Вчера (4 мај), беа одбележани 35 години од смртта на великанот на некогашната СФРЈ, претседателот Јосип Броз Тито. И после толку години од неговата смрт, и во време кога Македонија ужива независност, луѓето се уште со носталгичност зборуваат за начинот на кој се живеело за време на неговото владеење. По овој повод во галеријата подолу ви прикажуваме помалку познати фотографии од Тито, лидерот на Југославија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *