Различни видови кафиња како мачки

Espresso-1000x500

Руската илустраторка Елена Ефремова не пие кафе за да се расони, туку за да добие инспирација за нови цртежи од различните видови на овој незаменлив пијалок.

„Ова се моите мачиња од кафе“ напиша таа на мрежата „Behance“, „секое има свој карактер, како што секој вид кафе има различен вкус“.

Макијато

Макијато

Лате

Latte-660x660

Капучино

Kapućino-660x713

Кафе со сладолед

Kafa-sa-sladoledom-660x660

Еспресо

Espresso-660x660

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *