Рамстор ги исполнува желбите на своите посетители

Ramstore-wish-box-FB (1)

Од денес (06.02) па се до празникот на виното и љубовта секој посетител на трговскиот центар Рамстор ќе добие можност да си одбере подарок од некој од брендовите.

Кампањата насловена „Ramstore Wish Box“ им дава шанса на потрошувачите на посебен купон да остават најкреативен одговор за тоа зошто го сакаат тој подарок, и да очекуваат нивната желба да биде исполнета.

Претставниците на Рамстор велат дека со оваа кампања започнуваат низата на активности планирани за 2015 година, во која планирани се и голем број на музички и забавни проекти, преку кои најкреативните посетители ќе добијат шанса да бидат наградени.

Ramstore-wish-box-FB (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *