Рајот на земјата постои и се наоѓа на Малдивите

maldiiivi-res-raj-03
Кога луѓето ќе бидат запрашани за дестинацијата од соништата, неретко одговорот е Малдивите, па само еден поглед кон фотографиите од овој остров е доволен да се сфати зошто е тоа така!

Рајскиот ресорт “Angsana Velavaru” е пак само едно од местата кое што ја надополнува совршената сложувалка на Малдивите!

Ресортот “Angsana Velavaru”, име кое што на локалниот јазик Дивехи значи “островот на желките”, претставува место во кое што се опуштаат сите човечки сетила и секој гостин доживува единствено искуство.
Секоја од вилите има поглед кон океан и нуди неверојатни погледи кон бескрајните кристално тиркизни води. Со самото тоа, на гостите им нудат неверојатно искуство во уживањето во убавината која што не се опишува со зборови, па токму затоа, истата е најдобро да се доживее!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *