Работа од соништата: Истражување низ Тајланд

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-9

Колку далеку можете да пешачите со 18 килограми тежок багаж на грбот, низ живописната природа на Тајланд? Тајландскиот авантурист Панупонг Луангса-ард, има пропешачено повеќе од 500 километри за две години на места кои се потешко достапни. Имено, благодарение на неговата посветеност, тој досега има снимено повеќе од 150 нови локации, што за многумина претставуваат само неостварен сон. Зарем не е ова работа од соништата?

street-view-guy-walks-500km-thailand-google-1 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-2 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-3 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-4 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-5 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-7 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-8 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-9 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-10 street-view-guy-walks-500km-thailand-google-11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *