„Quiksilver“ креираше елегантен водоотпорен костим

quiksilver-japan-releases-busine

Тимот на „Quiksilver“ неодамна го претстави нивнот најгенијален (или пак најнеобичен) продукт во историјата на оваа компанија. Станува збор за водоотпорен костим за сурфање, во облик на обичен, нормален костим. Погледнете ја интересната реклама подолу, и доколку сте љубител на сурфањето, и штедевте во текот на целата година, имајте на ум дека можете наскоро да го нарачате овој костим кој чини околу 2500 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *