„Quality“, најпопуларното кафуле во холивудските филмови

Quality_Cafe_by_Aishado-700x325

„Quality Cafe“, (или „Quality Diner“), можеме слободно да го наречеме најславното кафуле во светот со оглед на неговата медиумска застапеност.Можеби не ви звучи познато, но ве уверуваме дека и вие сте го виделе многу пати до сега, иако не сте го запомниле.

Доколку сте биле во Лос Анџелес, Калифорнија, сигурно сте го забележале еднаш или два пати, а доколку често гледате филмови, веројатно сте го виделе преку сто. Сериозно, на ова место се снимени еден тон ТВ серии и познати филмови.

Во галеријата подолу ќе забележите дека во повеќето од нив, глумците седат на истата маса и пијат од истите шолји.

Од 2006 година, локалот официјално престана да работи како ресторан и се отвора исклучиво за филмски снимања.

Mad man

CSI: NY

Million Dollar Baby

Se7en

Mr. and Mrs. Smith

Ghost World

 Catch Me if You Can

Gone in 60 Seconds

500 Days of Summer

Zs4PNRY

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *