Прстени кои кријат минијатурни светови

miniaturerings-0-900x675

Изабел Киефхабер е германска уметница чија пасија е изработката на накит од необични материјали. Серијата прстени која ви ја прикажуваме подолу, таа ја има изработено од смола, во чија внатрешност се наоѓаат мали, симпатични светови. Доколку ви се допаѓаат и сакате да си порачате некое од овие парчиња накит, тогаш, можете тоа да го направите преку нејзиниот профил на Etsy.

miniaturerings-0-900x675 miniaturerings-1-900x675 miniaturerings-2-900x675 miniaturerings-3-900x675 miniaturerings-4-900x675 miniaturerings-5-900x675 miniaturerings-6-900x675 miniaturerings-7-900x675 miniaturerings-8-900x675 miniaturerings-9-900x675 miniaturerings-10-900x675 miniaturerings-12-900x675 miniaturerings-14-900x675 miniaturerings-15-900x675

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *