Претворете го портокалот во свеќа за само 1 минута

natural orange oil candle

Ако ви здодеа давањето пари за свеќи кои горат кратко и едвај мирисаат, ви предлагаме да си го освежите секојдневието со оваа идеја. Сè што ви е потребно е еден портокал, маслиново масло и нож. Започнете така што внимателно ќе го излупите портокалот како на видеото, а потоа ќе го наполните со маслиново масло до половина. Оваа миризлива „ламба“ ќе гори најмалку 6 до 8 часа.

Погледнете го целиот процес како може да ја изработите за 1 минута:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *