Прекрасните пејзажи на Денпасар, Бали

The-Big-Foot-at-Batu-Bolong-Temple

Ако ги затворите очите и замислите како изгледа Бали сигурно ќе го видите точно тоа што фотографот Бертони Сисванто го доловил со својот фотоапарат.Неверојатние бои на небото кои се одразуваат врз мирните води целосно го доловуваат мирот и спокојството на островот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *