Прекрасна оаза во Тајланд која можат да си ја дозволат и обичните смртници

MTMwNzMwMDMyODI0ODgzNjc4-650x325

Тајланд е земја која плени со своите природни убавини, а истото важи и за магичните ресорти со кои изобилува. Ова прекрасно место беше дизајнирано од страна на талентираниот дизајнер и архитект Марк Геритсен. Лоцирано е во Ко Самуи, и освен со прекрасниот и егзотичен ентериер, восхитува и со прекрасниот базен, дрвена платформа и магични пејзажи кон природата. Прекрасно нели? Според Airbnb, целото место можете да го изнајмите за 250 долари.

Marc Gerritsen

 

Marc Gerritsen
 
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *