Познатите пред и по посета на Русија

Celebrities-Before-And-After-Russia-Will-Make-You-Laugh-Your-Ass-Off

По сите бизарни видеа, фотографии и вести од Русија на кои досега сме налетале, можеме без сомнение да заклучиме дека Русија е еден посебен универзум кој не може да се спореди со ниту едно друго место. Вака би изгледале некои од познатите ѕвезди доколку би поминале одреден период во Русија, па доколку планиравте подолга посета на оваа држава размислете уште еднаш:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *