Позитив на денот: Кучиња во автомобили

dogs-in-cars-designboom-09

Лара Џо Реган е авторот на оваа весела серија фотографии насловена „Кучиња во автомобили“. Како што и самиот наслов кажува станува збор за фотографии кои ја прикажуваат неизмерната и заразна среќа на кучињата додека се возат во автомобил.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *