Post Modern Skateboard – футуристички скејтборд без даска

87067_1000x1000-1000x500

И покрај името, оваа направа речиси и да нема сличности со скејтбордот каков што го знаеме. Слично е само тоа што има тркала и платформа за нозе. Овој скејтборд нуди широк спектар на опции, за разлика од традиционалните скејтборди. И тоа не само во изгледот, туку и техниката на возење, при што прстените се раздвојуваат, што малку потсетува на уметничко лизгање.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *