Популарните дами од „Игра на престоли“ како секси пин-ап модели

The-Popular-Ladies-Of-Game-Of-Thrones-As-Sexy-Pin-Up-Models-

Рускиот илустратор и аниматор Ендру Тарусов објави нова серија илустрации од дамите од Вестерос и Есос замислени како модерни пин-ап девојки.Погледнете ги прекрасните хероини во изданија какви што досега не сте ги виделе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *