Поинаков поглед на Париз

paris-gif-1-metro

Овие интересни анимации подолу се дело на дизајнерот „Yoyo the Ricecorpse“ а претставуваат преработка на фотографии направени во еден реален град – Париз. Всушност „Париз“ е и насловот на необичната серија составена од гифови, која иако најпрво била замислена само како состав од забавни илустрации, сепак, авторот одлучил дека ќе биде уште помагично доколку истите „оживуваат“. Резултатот е прекрасен.

94__605 89__605 paris-gif-7-tumblr paris-gif-5-tumblr paris-gif-1-metro 614__605 422__605 343__605 248__605 109__605

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *