Поинаков поглед на Блискиот Исток

Incredible-and-Colorful-Mosque-640x320

Младиот фотограф Мохамад Домири има вистинска пасија кон архитектурата. Тој ги фотографира градбите на Блискиот Исток и голем дел од фото-сериите се посветени на традиционалните големи џамии. Геометриските шари, фасцинантните мозаици и прекрасниот калеидоскоп од бои ќе ви го одземат здивот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *