Пастелно розови и сини тонови во вашиот дом

PicMonkey Collage

Ако ги следиме инструкциите на институтот „Pantone“, оваа година е во знакот на пастелно розови и сини тонови, не само во модата, туку и во целокупниот животен стил. Наречени „rose quarz“ и „serenity“, овие две нијанси може да го освежат домашниот ентериер, сè додека не се претера со интензитетот или не се пренатрупа просторот со многу пастелни предмети. Доколку ви се допаѓаат овие пастелни тонови, внесете ги умерено во домот преку ѕидовите, мебелот, килимите, украсните перници, сервисот за јадење, вазните или постелнината.

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *