Панорамски фотографии кои тргнале во погрешна насока

29f7aba9a2d88b9653583ef94d88a1bb_650x

Новите паметни телефони нудат навистина многу опции, но сепак, луѓето се уште најмногу се радуваат на квалитетните камери и алатките кои доаѓаат заедно со нив. Во потрага кон што подобра и поуникатна фотографија, често ја активираме панорамската опција на камерата, која освен што е идеална за фотографирање на пејзажи, нуди безброј други начини за да креирате совршена фотка. Истото го имале на ум и овие луѓе во галеријата подолу, кои за жал, не биле многу успешни во својата реализација.

Source: reddit.com

Source: imgur.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *