Овој човек не оди никаде без своето куче

324205-R3L8T8D-800-1

Кога и да оди некаде на одмор, Кели Лунд го зема неговото куче со себе. Хаската која се вика Локи, има прошетано на многу поегзотични локации од повеќето луѓе. Имено, Кели верува дека е погрешнo убедувањето дека милениците треба да останат дома и да ја чуваат куќата седејќи осамени во дворот. Тој се надева дека со неговите фотографии ќе ги убеди сопствениците на кучиња дека е навистина забавно да се патува заедно со нив, и дека ќе ги инспирира да започнат да го прават истото.

324105-R3L8T8D-800-0

324155-R3L8T8D-800-01

324205-R3L8T8D-800-1

324255-R3L8T8D-800-10

324305-R3L8T8D-800-11

324355-R3L8T8D-800-12


324455-R3L8T8D-800-14

324505-R3L8T8D-800-15

324605-R3L8T8D-800-17

324655-R3L8T8D-800-2

324705-R3L8T8D-800-3

324755-R3L8T8D-800-4

324805-R3L8T8D-800-5

324855-R3L8T8D-800-6

324955-R3L8T8D-800-8

325005-R3L8T8D-800-9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *