Овој Австралијанец со мотор сурфа низ морските бранови

robbie-maddison-pipe-dream-fb

Роби Медисон, австралијански каскадер познат по своите неверојатни изведби неодамна се надмина себеси. Тој го возеше својот мотор по брановите на Тихиот Океан.

Според информациите кои може да се најдат во описот на видеото, на Роби му биле потребни две години за да ја извежба техниката и да го оствари својот сон. Со помош на својот модификуван мотор, на кој се додадени специјални скии, изгледа како Медисон да лебди над водата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *