Верувале или не, овие фотографии не се направени во Фотошоп

PicMonkey Collage

Толку многу фотографии се фотошопирани денеска, што е тешко да се препознае што е реалноста повеќе. Но, нема потреба да бидете Фотошоп мајстор доколку имате доволно бујна креативност. Всушност, доколку знаете да го погодите правилниот агол, и да ја направите правилната поза, многу лесно можете да си поиграте со перцепцијата на луѓето. Овие оптички илузии прикажани во галеријата подолу, се направени благодарение на човечката генијалност и мајсторско владеење на камерата.

forced-perspective-creative-angle-photography-1-570cdc36a31c8__605 forced-perspective-creative-angle-photography-4-570cdc3d1150e__605 forced-perspective-creative-angle-photography-6-570cdc410cd54__605 forced-perspective-creative-angle-photography-9-570cdc4704996__605 forced-perspective-creative-angle-photography-10-570cdc48df331__605 forced-perspective-creative-angle-photography-14-570cdc50b8f08__605 forced-perspective-creative-angle-photography-15-570cdc5236d70__605 forced-perspective-creative-angle-photography-18-570cdc588579a__605 forced-perspective-creative-angle-photography-20-570cdc5c86a5b__605 forced-perspective-creative-angle-photography-21-570cdc5e3f5e6__605 forced-perspective-creative-angle-photography-28-570ce453acbbf__605 forced-perspective-creative-angle-photography-29-570ce791de5d5__605 forced-perspective-creative-angle-photography-31-570cebb3cf37b__605 forced-perspective-creative-angle-photography-35-570cf12fe3148__605 forced-perspective-creative-angle-photography-37-570cf7efcdb96__605 forced-perspective-creative-angle-photography-41-570d08be08471__605 forced-perspective-creative-angle-photography-49-570ce7be9d6eb__605 forced-perspective-creative-angle-photography-53-570cea0c5cd5b__605 forced-perspective-creative-angle-photography-58-570ceb2f7ee00__605 forced-perspective-creative-angle-photography-65-570cff8040592__605

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *