Оваа бела влакнеста топка е всушност мачка

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-6

Токму така, личи на густ бел облак, но всушност, станува збор за домашна мачка по име Скај (небо). И како што самото нејзино име нагласува, ова не е уште едно вообичаено домашно милениче како оние кои сте навикнати да ги гледате, туку станува збор за маче од расата рагдол. Освен препознатливото долго бело крзно, Скај мами воздишки и со крупните сини очи кои дополнително придонесуваат до неговиот необичен изглед.

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-1

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-4

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-5

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-6

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-7

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-8

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-26

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-27

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-31

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-38

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-40

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-45

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-48

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-54

hairy-fluffy-cat-sky-the-ragdoll-56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *