Без клуч: Отворање на шише вино за 20 секунди

b76128700dc76e8756a380dbb5ff51ef

Сигурно некогаш ви се случило да се најдете во ситуација кога имате навистина убаво шише вино, но немате со што да го отворите. Љубителите на овој стар пијалок знаат разни трикови за тоа како да се справат во ваквите ситуации, но многу често плутените тапи завршуваат во внатрешноста на виното, а не ретко обидот да се отвори завршува и неуспешно, со скршено шише и уништена желба за пиење. Со цел да ги избегнете ваквите ситуации, ви го прикажуваме видеото подолу, во кое само со помош на вашиот чевел, за 20 секунди ќе имате уредно отворено шише.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *