Направи сам: Оригинално декорирана храна

PicMonkey Collage

Без разлика дали подготвувате појадок, ручек, мезе или некој брз десерт, храната изгледа двојно повкусно ако е оригинално декорирана и сервирана. Затоа ви нудиме 15 сочни идеи како да ја послужите храната следен пат кога ќе бидете домаќини.

Не ви се потребни специфични состојки, ниту скапи алатки за декорација – потребна ви е само желба да создадете уметничко дело. На можностите им нема крај, а овие идеи нека бидат само мал почеток на вашето кулинарско експериментирање:

1.

DIY-Food-634x475

2.

Diy-Food-634x541

3.

DIY-Food3-634x583

4.

DIY-Food7-338x1024

5. 

DIY-Food10

6. 

DIY Easy Lemon Flower Garnishing

7. 

banana-diy-food-nam-nam-Favim.com-1389346

8. 

14

9. 

84b6bcf856bd736de88c109b68880e92

10. 

DIY-Food4-634x332

11. 

food-decorations_02

12.

snake-meal-food-decoration-design-ideas-4

13.

Creative-food-decoration-1

14.

Creative-food-decoration-2

15. 

large

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *