Од машка перспектива: што прават жените на Инстаграм

PicMonkey-C3-1000x500

Дека мажите се од Марс, а жените од Венера се уште не е потврдено, но дека мажите имаат јасен став за тоа што жените навистина прават на друштвените мрежи е конечно потврдено.

Инстаграм профилот brosbeingbasic e урнебесно забавен интернет простор на кој можете да пронајдете фотографии од мажи кои ги имитираат најчестите пози и сценографии на женските Инстаграм профили. Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *