Од автомобилски гуми до удобни табуретки

diy-old-tire-projects-2-531x800

Викендот е одлично време за да направите нешто ново и прекрасно што ќе донесе свежина во вашиот дом. Доколку во дворот ви се наоѓаат автомобилски гуми кои залудно зафаќаат простор, ние ви нудиме неколку креативни и прекрасни идеи за тоа како да ги искористите. Станува збор за проекти во кои гломазната гума се претвора во удобна табуретка, па на вас останува само да го одберете вашиот фаворит и да се зафатите за работа.

11008388_10152748176017825_3998690360180913767_n 11035312_10152748176027825_5280630862209147697_n1 wrapped-tire-tube-seating diy-old-tire-projects-2-531x800 DIY-Tires-811001735_10152748176062825_4486777060870807277_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *