Новиот ангел на „Victoria’s Secret“ ќе ве остави без зборови

MTM2NzYxNTc4ODc5MDY3NzQz

Запознајте ја 22-годишната Џозефина Скривер, која тукушто „ги доби“ престижните крилја на „Victoria’s Secret“. Манекенката која доаѓа од Данска неодамна позираше за најновиот каталог бикини на познатиот бренд за 2016 година, и изгледа навистина прекрасно.

MTM2NzYxNTc4ODc4OTM2Njcx

MTM2NzYxNTc4ODc5MDY3NzQz

MTM2NzYxNTc5MTQ3MzcyMTI3

MTM2NzYxNTc5MTQ3MzcyMTI5

MTM2NzYxNTc5MTQ3NDM3NjY1

MTM2NzYxNTc5MTQ3NDM3NjYz

MTM2NzYxNTc5MTQ3Njk5ODA3

MTM2NzYxNTc5MTQ3NjM0Mjcx

MTM2NzYxNTc5MTQ3NTAzMTk5

MTM2NzYxNTc5MTQ3NzY1MzQz

MTM2NzYxNTc5MTQ3ODMwODc5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *