Нови идеи за летен маникир

picmonkey-collage52-1000x500-1000x500

Точки, линии, ситни цветчиња како и камчиња ќе бидат главен тренд кога станува збор за маникирот во текот на сончевите месеци. Во тренд се различни должини и облици и не постои проблем доколку на својата природна должина или на кратки нокти поставите некој од овие популарни дезени. За разлика од минатата сезона кога хит беа сосема неупадливите нијанси конечно дојде крај на овој тренд, па сега можеме да се свртиме кон поживи и динамични бои.

Во игра се светлите, живи и интензивни бои кои се комбинираат со бела, црна или златна боја. Пред да се впуштите во лакирање и стилизирање на ноктите, не заборавајте на добрата и редовна нега.Доколку ноктите често ви се кршат, заборавете на сложениот маникир сè додека не го решите проблемот. Во галеријата подолу погледнете кои се доминантните трендови за вашите нокти!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *