Нова кампања на Зуахир Мурад за пролет/лето 2015

luksuz-moda-fashion-trend-kolekcija-zuhair-murad-99

Зуахир Мурад, светски познатиот дизајнер кој создава облека која е олицетворение на гламурот ја претстави својата нова кампања за пролет/лето 2015 година.

Како и сите претходни, така и оваа колекција е исклучително женствена и деликатна. Се состои од парчиња кои имаат префинети елементи и детали. Вез, чипка, проѕирни делови, ласерски сечени елементи…тоа е она што Зуахир Мурад ни го предлага за оваа сезона. Како и обично, неговата колекција е гламурозна и елегантна па убедени сме дека набрзо ќе ги видиме познатите дами во овие креации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *